В місті Сіетл, розташованому в американському штаті Вашингтон, італійський ресторан під назвою «Sogno di Vino» зробив клієнтці знижку за слухняних діток.

Співробітники закладу готувалися до галасливого вечора, коли Лора Кінг прийшла повечеряти разом зі своїми дітьми. Проте малюки, котрим було два, три і вісім років, навпаки настільки ввічливо себе поводили, що керівництво ресторану пригостило їх безкоштовним морозивом.

А вже вдома жінка помітила, що на чеку навпроти знижки у чотири долари є напис: «Зразкова поведінка дітлахів». Жителька Сполучених Штатів була дуже приємно здивована та похвалилася чеком в одній із соціальних мереж.

«Ми вже не вперше заохочуємо дітей, які добре себе поводять. Нас вельми здивувало, що навіть дворічний малюк цієї жінки не галасує, не залазить з ногами на стілець та не вимагає чогось у батьків. Усі трималися дуже ввічливо», – прокоментував свій вчинок Рой Скотт, власник закладу.

Як стверджує ресторатор, сучасні американські дітлахи зовсім не вміють поводитися на людях. На його думку, це батьківська помилка. Лора Кінг, в свою чергу, зізналась, що колись сама працювала в ресторанному бізнесі і з власного досвіду знає, яка складно обслуговувати клієнтів з дітьми.


Поделитесь в соцсетях: