У жительки Індії на ім’я Раджо Верма не зовсім звична родина. 21-річна жінка має п’ятьох чоловіків, які до того ж доводяться один одному братами. Молода матуся півторарічного хлопчика спить з кожним братом по черзі, саме тому вона навіть не підозрює, хто може бути батьком малюка.

Комусь це може здатися надзвичайно дивним, але для мешканців невеличкого індійського селища, розташованого на півночі країни, такий стан речей цілком нормальний. За традиціями цього поселення жінка повинна вийти заміж за всіх братів, яких має її перший чоловік. «Я кохаю їх всіх однаково. Тому я не можу сказати, що хтось один мені ближчий за інших», – ділиться індіанка.

21-річна Раджо – одна дружина на п’ятьох братівВесілля Раджо та її перший чоловік Гудду зіграли чотири роки тому. Відтоді вона вийшла заміж ще за чотирьох його братів. «Сексом ми з нею займаємось по черзі. Однак я не ревную, адже ми одна щаслива родина», – розповідає Гудду, який і досі залишається єдиним офіційним чоловіком жінки.

За словами Раджо, вона з дитинства знала, що її очікує, оскільки мати молодої дівчини була заміжня за трьома братами. «Я просто отримую набагато більше любові та уваги, аніж інші дружини», – відзначає вона.

Нагадаємо, що традиція поліандрії сформувалася в Індії сотні років тому. Сьогодні її дотримується лише невелика кількість людей, що мешкає в тих областях, де, як і раніше, домінують саме чоловіки.



Поделитесь в соцсетях: