Відома порнозірка Коко Браун стане першою чорношкірою жінкою, яка побуває в космосі. Крім того, вона стане і першою представницею своєї професії, яка відвідає земну орбіту. Для такої мандрівки необхіден відповідний рівень підготовки, саме тому вона вже на протязі декількох місяців активно готується до польоту.

34-літня актриса порнографічного кіно розповіла, що вона була на одному заході у Берліні, де їй і запропонували взяти участь в такій пригоді. За підготовку до польоту Коко Браун заплатила близько 100 тис. американських доларів. Сама учасниця польоту розказала, що всій її тренування направлені на вдосконалення пересування у стані невагомості. Під час проведення основних тестів спеціалістам вдалося відтворити в літаку гравітацію трьох типів: нульову, марсіанську і місячну.

Не дивлячись на доволі великі можливості у стані невагомості, Коко Браун про зйомку фільму для дорослих на космічному кораблі не говорить. Це пов’язано із рядом проблем, які перш за все торкаються особливостей контролю за тілом. Але все-таки порноактриса пообіцяла здивувати своїх шанувальників. Браун сказала, що може навіть їй вдасться зробити фотографію своїх оголених грудей на фоні Землі.



Поделитесь в соцсетях: