Двом братам із американського штату Канзас спочатку неймовірно пощастило, однак майже одразу фортуна від них відвернулась.

Почалося все з того, що чоловіки виграли у лотерею сімдесят п’ять тисяч доларів. Вирішивши відзначити свій успіх, американці десь накупили наркотиків і так розважались, що випадково підірвали власну домівку. В результаті один з братів опинився в лікарні, де і досі перебуває у тяжкому, однак стабільному стані. А іншого заарештувала поліція.

Те, що вони обидва залишилися живі – не менший успіх, аніж джек-пот. Один з чоловіків пішов на кухню, щоб заправити бутанові пальники, котрі вони використовували для куріння марихуани. Саме у цей час частина вогненебезпечного газу потрапила у повітря. Коли випаровування бутану опинились біля каміну, пролунав страшний вибух.

Подружка пораненого 27-річного чоловіка не розгубилася, посадовила коханого до автівки та відвезла у лікарню. По другого «щасливчика» через якийсь час приїхали стражі правопорядку. Серед руїн поліцейські виявили сліди метамфетамину та марихуани, тому його і заарештували.



Поделитесь в соцсетях: