На виборах до законодавчої асамблеї невеличкого індійського штату Мегхалая за перемогу бореться Адольф Гітлер. Однак це зовсім не нацистський диктатор, повсталий з мертвих, а 54-річний мешканець цього регіону.

Чоловік, друге ім’я якого Лу, виріс у родині військового, що працював на британські збройні сили. Не дивлячись на це, його батько все одно чомусь вирішав назвати сина на честь Гітлера. «Мені відомо, що Адольф Гітлер став тим, кого через влаштований ним геноцид євреїв ненавидять на планеті найбільше за усіх. Однак моє повне ім’я звучить як Адольф Лу Гітлер, що, в свою чергу, підкреслює – я зовсім інша людина», – розповідає чоловік.

За словами політика, він вже тричі ставав переможцем на місцевих виборах. До того ж таке прізвище не заважає чоловікові подорожувати, зокрема виїздити до Сполучених Штатів та Німеччини. «Я ніколи не мав проблем із візами. Щоправда на митниці мене дуже часто запитують, чому в мене саме таке ім’я. Моя відповідь завжди проста – я кажу, що не приймав участі у виборі власного імені», – відзначає Гітлер.

Цікаво, що Адольф не єдиний індійський політик з дивним ім’ям. На цьогорічних виборах конкуренцію йому склали тезки американських президентів Кенеді Корнеліус Хірейм, Джим Картер Сангма та Кенеді Марак, а також Франкенштейн Момін.


Поделитесь в соцсетях: