Житель Уорчестера, що в Британії, Боббі Френсіс Барнс народився дівчинкою. Але сутність його вимагала бути хлопчиком, що він неодноразово намагався довести оточуючим. Боббі обрізав пасми свого довгого волосся, відмовлявся носити спідниці та сукні, а також робити все, що зазвичай роблять дівчатка. За таку поведінку Боббі досить часто принижували. Хоча в родині, де, окрім нього, росли ще десять братів та сестер, його підтримували. Зрозуміла Боббі і мати.

Так, досягнувши 16-ти років Боббі почав приймати чоловічі гормони. Тепер же чекає своєї черги на пластичну операцію – йому видалять молочні залози і сформують статевий член.

Деякий час тому у 19-річного Боба розвинулись романтичні відносини з 31-річною Донною Прайс, яка колись допомагала його матері займатися дітьми, тобто була їх нянькою. Жінка вже виховує трьох своїх дітей.

Нещодавно закохані вступили в шлюб. Однак повноцінне весілля, з усіма його складовими, вони проведуть після того як відбудеться пластична операція, і Боббі стане повноцінним чоловіком.


Поделитесь в соцсетях: