Американський любитель екстремальних відчуттів Ерік Ронер спробував використати замість парашута садову парасольку. Відеозапис його стрибка з повітряної кулі був викладений на сайті YouTube.

На запису можна побачити як Ронер стрибає з великою садовою парасолькою в руках. У повітрі він зміг протриматися десь двадцять секунд, потім купол парасольки відірвався. Після цього Ронер розкрив парашут і вдало приземлився. Ніяких ушкоджень під час стрибка американець не зазнав.

Ерік Ронер – відомий американський екстремал, учасник проекту «Реактивні клоуни». В основному Ронер займається так званим бейс-джампінгом – стрибками з парашутом з фіксованих об’єктів, накшталт хмарочосів. Також він захоплюється швидкісним спуском на гірських лижах по непідготовлених схилах.

Ронер вже не перший, хто спробував використати незвичайні засоби як літальний апарат. Так, Фелікс Баумгартнер, що у минулому році прославився стрибком з парашутом із стратосфери, у 2003-ому перелетів Ла-Манш на саморобних карбонових крилах.

Сільвестр Сталоне також, як виявилося, є прихильником екстремальних забав. Як він розповів в одному з інтрев’ю, в дитинстві він намагався зістрибнути із парасолькою з даху триповерхового будинку, розраховуючи злетіти, однак лише зламав собі ключицю.



Поделитесь в соцсетях: