У місті Сіетл, розташованому в американському штаті Вашингтон, парочка єнотів залишилася переночувати на будівельному крані. Тваринки влаштували собі тимчасове житло на висоті більш, ніж сорок сім метрів. Вранці, шостого лютого, коло кабіни їх випадково знайшов кранівник.

На будівельний майданчик, де до 2014-го року мають звести житловий комплекс на триста чотири квартири, одразу ж приїхали спеціалісти, які повинні були зловити єнотів. У якусь мить «операції» один з них вибіг на кранову стрілу, однак впіймати тварин так і не вдалося. На самому крані, а також під ним розставили декілька пасток з їжею, щоб привернути увагу звірів.

Усі роботи на крані були призупинені, однак керівники проекту запевнили, що це ніяким чином не відіб’ється на графіку будівництва, оскільки вони все одно на декілька днів випереджали заплановані терміни. У четвер, сьомого лютого, після дня, проведеного на крані, єноти все-таки «з’їхали».

Як стверджують представники будівельної компанії, раніше в їхній практиці нічого подібного не відбувалося. А місцеві жителі жартома припустили, що єноти вилізли на кран, тому що перебували в романтичному настрої та хотіли з висоти помилуватися на місто.



Поделитесь в соцсетях: