Усе частіше найрізноманітніші туристичні компанії влаштовують акції на закордонні путівки та авіаквитки. Привабливі ціни на курорти спокушають, неможливо втриматися, щоб не придбати квиток, аби поніжитися на теплому сонячному пляжі. Та, незважаючи на низьку вартість, більшість українців не можуть дозволити собі путівку за кордон. Але ми забуваємо, якими мальовничими куточками багата наша держава. Неперевершені пейзажі, безкраї ліса і поля, небесна блакить, чисте повітря, яким неможливо насолодитися, - ось неповторна краса рідного краю. А скільки нерозказаних історій, цікавих переказів та літописів, споминів давнини вас очікують! Своїм, часом непростим, але захопливим минулим відоме старовинне місто Ковель, що на Волині. Тут ви знайдете неймовірні архітектурні пам’ятки, цікаві та незабутні пригоди, гарний відпочинок.

Історія Ковеля захоплююча та надзвичайна. У місті панувало литовсько-руське правління, Річ Посполита, його торкнулася царсько-російська колонізація, а за плином часу – сталінська диктатура, окупація, роки становлення незалежної України. Сьогодні Ковель – важливий вузол залізничного сполучення. 1870 – рік будівництва залізниці. А вже 1907 року було споруджено вокзал за проектом талановитого та видатного архітектора Олександра Вербицького. Багато архітектурних пам’яток знищено, тому вони не дійшли до нашого часу. Але на території міста знаходяться відомі святині: Свято-Воскресенський собор, Свято-Михайлівська церква. Православні храми – справжній вклад в історію Волинської монументальної архітектури. Також до нашого часу дійшла будівля колишньої єврейської синагоги. Звичайно, споруда змінилася, проте їй досі притаманні риси неперевершеного архітектурного рішення тих років. Бажаєте дізнатися більше про історію міста? Обирайте Ковель готель, який сподобався найбільше та відвідуйте чудове містечко.

Вибір якісних мотелів великий, тому обрати певний Ковель готель важко. Радимо довіритися власним смакам, уподобанням та відчуттям. До вашої уваги комплекси відпочинку, які користуються попитом, авторитетом та популярністю серед туристів: «Comfort», «Лісова пісня», «Наше місто», мотель «Реноме», готель «Брамка», «Хортиця», «Люкс». Вам завжди будуть раді, допоможуть обрати номер, який припаде до душі, створять неймовірну атмосферу, яка не залишить вас впродовж усієї відпустки. Бажаєте подарувати собі та близьким неперевершену подорож? Ласкаво просимо до Ковеля! Тут ви наберетеся сил та позитивної енергії, у пам’яті залишаться найкращі спогади.


Поделитесь в соцсетях: