Акторка Холлі Беррі зіграє у фільмі «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього». Для Беррі фільм стане четвертою стрічкою про «людей Ікс». У новій картині вона знову виконає роль могутньої мутантки на прізвисько Шторм.

Того ж персонажа Беррі зіграла у трьох перших епізодах про мутантів («Люди Ікс» та «Люди Ікс 2», а також «Люди Ікс: остання битва»). Однак у подальших двох частинах франшизи вона участь не приймала, оскільки там не було її персонажу.

Ще на початку 2013-го року режисер франшизи Брайан Сінгер сумнівався у поверненні Беррі до кіносеріалу. Зі слів Сінгера було зрозуміло, що він був готовий знімати фільм, навіть якщо б переговори з акторкою не увінчалися успіхом.

Раніше Холлі категорично відмовилась від ролі в окремій стрічці франшизи, повністю присвяченій Шторм. «Цього ніколи не буде, принаймні, не зі мною», – прокоментувала зірка.

Майбутня картина стане сьомим фільмом кіноепопеї. Більшість акторів, що знімалась у перших трьох стрічках, підтвердили свою участь у новому епізоді. Серед них – Х’ю Джекман, Джеймс Макевой, Майкл Фассбендер, Ієн МекКеллен та інші. Одним з нових облич франшизи стане Пітер Дінклейдж, зірка телесеріалу «Гра престолів».


Поделитесь в соцсетях: