З цвинтаря «Kensal Green», що у Західному Лондоні, зникла меморіальна дошка, яка, як вважається, свідчила про те, що на місті її встановлення був розвіяний прах співака Фредді Мерк’юрі.

Дошка зникала з одного з постаментів, що стоять на цвинтарі спеціально для подібних табличок. На думку прихильників групи «Queen», її могла забрати коханка Мерк’юрі Мері Остін, яка, імовірно, і встановила дошку після смерті співака у 1991-му році.

Місце, де був розвіяний прах вокаліста «Queen», лишалось невідомим до лютого цього року. Саме наприкінці минулого місяця фанати знайшли на «Kensal Green» меморіальну дошку. Напис на ній був таким: «З любов’ю в пам'ять про Фаруха Бульсару». До того ж на дошці знаходився вензель «М», який, на думку прихильників, має відношення до Мері Остін.

У 1991-му році, коли артист у віці сорока п’яти років помер від СНІДу, жінка успадкувала його будинок Гарден Лодж. Раніше припускалось, що після кремації Мерк'юрі саме Остін отримала попіл відомого співака, однак Мері ніколи не повідомляла, куди вона поділа його останки.

Після виявлення таблички Остін наголосила, що присягнула на смертному одрі Фредді зробити усе можливе, аби місце його поховання залишилось у таємниці. На даний час прихильники групи приватним чином організували пошуки зниклої дошки.



Поделитесь в соцсетях: