У львівському «Шевченківському гаю» напередодні Великодня будуть проведені майстер-класи з писанкарства. Представник облдежадмінстрації з питань міжнародного співробітництва та туризму заявила про те, що майстер-класи будуть проходити кожної суботи та неділі з 13 квітня аж до Пасхи. Проводитись вони будуть у «Світлиці писанкарки». Крім того, необхідно зауважити, що у цій будівлі діє постійна виставка писанок із усіх регіонів України. Навчання буде проводитися відомим народним майстром Вірою Манько, а також багатьма писанкарями Львівщини.

Крім того, О. Погорілко відзначила, що всі бажаючі зможуть вільно ознайомитись із особливостями автентичного розпису писанок, а також взяти участь у самому процесі писанкарства. Всі роботи, зроблені власноруч, відвідувачі зможуть залишити собі в якості Великоднього сувеніру.

Також доволі цікавий конкурс «Писанка для милого» буде проводитися спеціально для дівчат. Захід буде проходити у Обливаний понеділок на так званій "Дівочій галявині", час проведення - з 15.00 до 17.00.


Поделитесь в соцсетях: