Повідомлення про те, що відома зіркова пара Катерина Клімова та Ігор Петренко – більше не подружня пара шокувала якщо не всіх, то дуже багатьох.

Довгий час акторам вдавалось приховувати негаразди в своїй сім ї – їх вважали взірцем для наслідування. Вони виховували двох дітей і, здавалося, були нерозлучні. Лише після того, як під час зйомок чергової частини фільму «Кохання у великому місті», що проходили в американському місті Лас-Вегас, Катерина була помічена з починаючим співаком Романом Архіповим, стало ясно, що на перший погляд ідеальні стосунки з Ігорем, не такі вже й ідеальні.

З початку Катерина ніяк не коментувала чутки про розлучення з чоловіком, однак під натиском преси все ж таки заговорила. По словам акторки, вони з Ігорем зараз переживають складний період і, навіть, живуть окремо. Як складеться їх життя у майбутньому невідомо. Але судячи з далеких від оптимізму ноток в голосі жінки, навряд чи вона сподівається, що все буде як колись.

Що ж стосується Ігоря Петренко, то його погляд зовсім відрізняється від дружининого. «Так, ми посварилися – буває всяке. А те, що зараз живемо окремо, то таке бувало й раніше. Але все буде добре і ми обов’язково помиримось».

Нагадаємо, за неофіційними даними причина розтавання заключається в тому, що чоловік не відмовляє собі в увазі зі сторони жінок, як на роботі так і у звичайному житті.


Поделитесь в соцсетях: