В основному цей вид кредиту, званий «швидким автокредитом», має досить просту процедуру подання заявки та затвердження. Однак не помилитеся! Той факт, що на отримання позички готівкою під заставу автомобіля легко подати заявку - і, ймовірно, буде швидко схвалений - не означає, що подання заявки на отримання кредиту - хороша ідея, принаймні, не завжди.

Кредит готівкою під заставу автомобіля

Готівкові позички під заставу автомобіля – це невеликі позички, пропоновані банками. Щоб отримати доступ до нього, вам потрібно буде надати свій автомобіль як заставу, оскільки це вид забезпеченої або гарантованої позички.

Сума, яку ви можете отримати за швидким автокредитом ніколи не перевищує 50% від вартості автомобіля. Щодо тривалості кредиту, то ви повинні знати, що термін виплати досить короткий, в основному він триває від 15 днів до місяця максимум.

Тепер, хоча назва позички передбачає, що вона працює лише з приватними автомобілями, правда в тому, що вона відкрита для власників будь-якого типу транспортних засобів, включаючи вантажівки та мотоцикли.

Звичайно: щоб подати заявку на отримання кредиту, ви повинні бути власником чи співвласником нерухомості. Що це означає? Що у вас є 100% власності або що ви хоч би ділитеся нею з третьою стороною.

Щоб подати заявку на отримання позички цього типу, кредитор або фінансова установа попросять у вас назву транспортного засобу, посвідчення особи з фотографією та підтвердження того, що вона застрахована. У разі схвалення ви передасте право власності кредитору, який поверне його вам, як ви повністю виплатите позику.

Пам'ятайте: якщо ви не можете виплатити позику, кредитор може взяти на себе транспортний засіб. Ось чому важливо, щоб ви проаналізували ризики перед тим, як подавати заявку на отримання забезпеченого кредиту.

В https://zaraz.org.ua/uk/krediti/kredit-pod-zalog-avto/ швидко не єдиний спосіб отримати гроші в даний момент. Є й інші варіанти, які ви можете спробувати, перш ніж подавати заявку на отримання багатого кредиту.

Персональні позики із співзаявником


Якщо ви знаєте когось з гарною кредитною історією, який може допомогти вам отримати незабезпечену особисту позику, попросіть її підтримки! Ця особа може бути зазначена як співзаявник шляхом зниження річної процентної ставки, встановленої кредитором, оскільки його хороший кредитний рейтинг зводить до мінімуму ризики невиконання зобов'язань.

Читайте також: Які бувають види кредитів в Україні


Поделитесь в соцсетях: