Шведські дослідники стверджують, якщо ви жінка та вживаєте більше трьох чашок кави щодня, вам слід готуватись до покупки нової білизни, адже ваші груди можуть зменшитись у розмірі.

На думку вчених, надмірне споживання кофеїну може негативно вплинути на жіночий бюст. Фахівці виявили, що чим більше представниці слабкої статі п’ють кави, тим менше стають їх груди. Подібну закономірність експерти встановили під час експерименту, участь в якому приймали майже триста жінок. Кожного дня вони вживали ароматний напій, а дослідники робили заміри. Згідно з отриманими результатами три або більше чашок кави на день достатньо, аби ваші груди почали поступово зменшуватись.

Варто відзначити, що десь половина учасниць дослідження мали ген, що мутував. Саме він, як виявляється, і реагував досить незвично на надмірне вживання кофеїну. «Принади тих жінок, які полюбляють цей напій, звісно, нікуди не щезнуть, тому їм не варто занадто перейматись. Й, безумовно, дивлячись на жіночі груди, вам не вдасться визначити, чи балує себе їх власниця кавою», – заспокоює кавоманок голова дослідження Елен Дернстром із швецького університету Лунда.

За даними фахівців в середньому жінки, що вживали три або більше чашки кави на добу, втратили десь сімнадцять відсотків від об’єму грудей. При цьому більше ризикували учасниці, що мали достатньо великий розмір власних принад. Щоправда, дослідникам так і не вдалось встановити, чи впливає велика кількість кофеїну на пружність жіночих грудей. Але в той же час експерти довели, що кава може позитивно впливати на здоров’я представниць прекрасної статі, а саме знизити ризик розвитку раку молочної залози.


Поделитесь в соцсетях: