Зазвичай захворювання пародонту, які проявляються кровоточивістю, набряком, виділенням гною з ясен чи утворенням щілин між зубом і м’якими тканинами, приводять нас у кабінет до стоматолога-терапевта. Цей спеціаліст дійсно займається хворобами пародонту, але зазвичай його кваліфікації достатньо лише для усунення симптомів, але не для лікування основної причини захворювання. Саме тому при хворобах тканин, що оточують зуб, краще звернутися до профільного спеціаліста. Пародонтолог у місті Львів проведе комплексну діагностику та підбере оптимальну тактику лікування, щоб позбутись основної причини захворювання пародонту.

Пародонтолог у місті Львів: як знайти хорошого спеціаліста

Як вибрати хорошого пародонтолога у Львові


Пародонтологія – це окремий напрямок стоматології, який охоплює всі захворювання пародонту. Щоб стати спеціалістом у цій сфері, стоматолог має пройти спеціальне навчання. Через це дуже некоректно стоматологу-терапевту з загальною стоматологічною освітою називати себе пародонтологом. Такого лікаря краще оминати.

Щоб не звертатися до некомпетентного фахівця, а вибрати дійсно професійного та досвідченого пародонтолога, слід звертати увагу на такі фактори:
  1. Де лікар навчався та здобував кваліфікацію пародонтолога. Довіряти краще спеціалістам, які проходили спеціалізовані курси при відомих медичних університетах.
  2. Як давно лікар-пародонтолог працює саме за цією спеціальністю. У стоматології практичний досвід та навички дуже важливі. Звертаючись до кваліфікованого та досвідченого лікаря, ви будете впевнені, що діагностика і лікування будуть ефективними та безболісними.
  3. Як лікує пародонтолог. Професіонал спирається на доказову медицину, державні та міжнародні стандарти лікування.
  4. Відгуки про лікаря. Обов’язково читайте відгуки пацієнтів, це також допоможе зрозуміти рівень його професіоналізму.
Іще один важливий фактор, на який слід звертати увагу, – це клініка, в якій працює пародонтолог. Щоб лікувати якісно та безболісно, недостатньо лише професіоналізму та навичок. Обов’язково потрібне сучасне стоматологічне обладнання. Оптимальний варіант – коли клініка забезпечена всім необхідним обладнанням не тільки для лікування, а й для діагностики. Це робить діагностичний етап значно швидшим, інформативнішим та комфортнішим.

Найкращі пародонтологи у Львові


У клініці Soprano Dental House на вас чекають професійні пародонтологи з високою кваліфікацією та багаторічним досвідом. Лікарі клініки використовують найсучасніше стоматологічне обладнання та передові методи лікування захворювань пародонту. Ще одна важлива перевага Soprano Dental House – максимально комфортні умови для кожного пацієнта.

Огляд, діагностика та лікування проходять безболісно, завдяки майстерності пародонтологів та якісній сучасній анестезії. На весь курс лікування за вами закріплюється один лікар. Це гарантує встановлення довірчих відносин та максимальний комфорт під час відвідування стоматологічної клініки.

Читайте на тему: 5 симптомів пародонтиту, які не можна ігнорувати


Поделитесь в соцсетях: