В американському штаті Айдахо невеличка собака допомогла своєму власникові та його друзям виграти у лотерею один мільйон доларів. Тваринка на прізвисько Стелла у буквальному сенсі змусила свого господаря, Стіва Хьюза, придбати лотерейний квиток, який виявився виграшним.

За словами Хьюза, він планував купити квиток в іншій крамниці, однак придбати його чоловікові довелося на заправній станції, оскільки Стелла замкнула автомобіль – тварина поклала лапи на замок ручного блокування дверцят. Приблизно сорок п’ять хвилин американець за допомогою команд намагався змусити собаку ще раз натиснути на кнопку та впустити його до машини. А тим часом Хьюз попросив свою подругу придбати квиток у розташованій на станції крамничці, раз вже вони все одно застрягли на заправці.

Врешті-решт після довгих вмовлянь Стелла відчинила автівку, і Хьюз з подругою змогли поїхати додому. Коли прийшов час перевіряти квиток, виявилось, що він приніс Стіву та ще тридцяти трьом його приятелям, які приймали участь у розіграшах вже багато років (компанія купувала квиток кожну неділю), мільйон доларів.

Після виплати усіх податків кожний з тих, хто стільки років грав у лотереї разом із Хьюзом, отримає приблизно по двадцять тисяч доларів.



Поделитесь в соцсетях: