В американському штаті Флорида вулицями голяка та на підпитку блукав десятирічний хлопчик, якого напоїла бренді його власна мати. Інцидент стався ще у позаминулі вихідні, десятого лютого.

Дитина «гуляла» по місту, доки не потрапила на очі місцевим поліцейським. Хлопчик був настільки п’яним, що спочатку нічого не зрозумів та дуже здивувався, коли стражі правопорядку сказали, що він абсолютно без одягу. Представники влади почали шукати його домівку.

Хлопчика впізнала його сусідка, яка розповіла, що він мешкає з матір’ю, 31-річною Недрою Берд. У домі співробітники відомства знайшли почату пляшку бренді та саму Берд, яка спокійно спала собі посеред кімнати.

Розбудивши жінку, вони запитали, де її син, на що та відповіла – дитина в своїй кімнаті. При цьому горе-мати додала, що хлопчик «п’яний до бісиків». Як виявилось, американка сама дала десятирічному синові декілька келихів бренді.

«Якось він розповів мені, що дуже хоче, аби мати почала лікуватись. Вона постійно вживає алкоголь, щоб краще себе почувати, а натомість лише стає ще злішою», – прокоментувала випадок сусідка Амнда Роеш. Берд одразу ж заарештували та пред’явили обвинувачення у недбалому ставленні до дитини.



Поделитесь в соцсетях: