Осушувачі повітря «Maxton» поряд із зволожувачами використовують для створення оптимального мікроклімату в квартирі, будинку, офісі або будь-якому іншому приміщенні. Таке обладнання вирішує відразу два важливі завдання: регулює рівень вологості (що особливо важливо для підвальних і напівпідвальних приміщень, а також квартир на першому поверсі), забезпечує безпечне перебування людей в приміщенні.

Сфера використання та призначення осушувачів повітря «Maxton»

Призначення осушувачів повітря від «Maxton»


Продукція використовується для відновлення нормального мікроклімату всередині будівель. Для безпеки проживання та роботи рекомендовано підтримувати безпечний рівень вологості у межах 40-60%. Якщо перевищити зазначений показник, стіни починають відволожуватися, як і меблі, предмети інтер'єру.

Створюються ідеальні параметри для швидкого розмноження хвороботворних, небезпечних мікроорганізмів, цвілі. У цьому випадку буде потрібно спеціальне обладнання, яке попереджає розвиток небезпечної мікрофлори.

Регулювання рівня вологості – важливе завдання власника приміщення.

Осушувач Maxton використовують для відновлення нормального показника, а також для вирішення таких завдань:
  • запобігання поширенню вогкості, вологості, грибка, цвілі;
  • виключення вірогідності розвитку корозійних процесів, що особливо небезпечно для металевих конструкцій;
  • недопущення розбухання меблів, а також конструкцій з МДФ, ДСП, ДВП;
  • збереження працездатності техніки, обладнання, різних пристроїв, що особливо важливо для промислових, будівельних об'єктів;
  • виключення промерзання приміщень після настання холодів;
  • збереження теплоізоляційних властивостей матеріалів;
  • збереження споживчих якостей продуктів, а також сировини, матеріалів тощо.

За допомогою осушувача повітря можна вирішити й інші проблеми. На стелі, стінах та підлозі не буде утворюватися конденсат. Це забезпечує безпеку всіх домочадців, а також працівників, якщо мова йде про виробничі приміщення.

Сфера використання осушувачів повітря «Maxton»


Продукцію задіюють для осушення повітря до допустимих показників вологості в комерційних, господарських, складських, житлових приміщеннях, в тому числі в: виробничих, промислових цехах, будинках, квартирах, на дачах, а також в заміських котеджах, адміністративних і громадських будівлях, загальнодоступних закладах. Використовують якісне обладнання також в дитячих та навчальних закладах, медичних центрах, в залах очікування та ін.


Поделитесь в соцсетях: