Салоніки http://www.grekodom.ua/article/nedvijimost-v-salonikax – друге за величиною місто Греції, після Афін, і столиця Центральної Македонії. В околицях міста є безліч сіл та селищ, які користуються великою популярністю у туристів протягом літнього туристичного сезону. Історія міста налічує більше трьох тисяч років правління різних імперій і цивілізацій: османської, візантійської, римської.

За багато століть, Салоніки побачили безліч подій, які істотно вплинули не тільки на подальшу долю міста, а й на всю Грецію. Салоніки стійко пережили арабські завоювання, масові міграції населення, правління османського ярма і велику пожежу на початку XX століття, яка мало не знищила місто. Але кожен раз Салоніки повставали з попелу все величнішим і могутнішим містом, яке в підсумку стало другим за значимістю морським портом країни, котрим залишається і нині.

Одна з головних переваг Салонік – вигідне географічне положення. У місті знаходиться великий морський порт і міжнародний аеропорт, який регулярно приймає рейси з усіх Європейських країн. Тому якщо ви хочете обзавестися нерухомістю в Європі, і мати можливість вільно подорожувати по всьому світу, – покупка квартири в Салоніках буде ідеальним рішенням.

Символ міста – старовинна Біла вежа. Вона знаходиться в центрі міської набережної, розділяючи її на стару і нову. Вежа – уособлення колишнього величчя візантійської епохи. Колись вона служила серйозним фортифікованим зміцненням, котре захищали місто протягом сотень років. Сьогодні ж у вежі знаходиться історичний музей, в якому гості міста можуть ознайомитися з його дивовижною і насиченою історією.

Якщо ви хочете жити в сучасному європейському місті – вам відмінно підійде нерухомість в центрі Салонік. Якщо ж ви хочете спокою і усамітнення, якого часом так не вистачає в галасливому мегаполісі, розгляньте варіанти нерухомості в передмісті Салонік. Наприклад селище Перея, розташоване біля самого моря. У ньому теж прекрасна інфраструктура, але ціни набагато нижче, ніж в місті. Також у інвесторів великою популярністю користуються: Агія Тріада, Неа Епіватес, Міханіон, Неа Іраклія.

Підібрати об'єкти нерухомості, які максимально відповідають вашим запитам, вам допоможе компанія Grekodom Development. Після туру за нерухомістю, ви зможете купити вподобаний вам об'єкт, і компанія допоможе оформити угоду та зібрати весь необхідний пакет документів для отримання посвідки на проживання.


Поделитесь в соцсетях: