Прогнозом на матч англійської Прем’єр-ліги «Челсі» – «Арсенал» ділиться Іван Громіков, відомий в Україні фахівець з англійського футболу, коментатор каналів Setanta Sports, колумніст сайту SportArena.com, ведучий шоу «Камонплей!» на радіо «Остання Барикада» та постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів».

«Челсі» – «Арсенал»

Мікел Артета вже встиг програти «Челсі», ставши головним тренером «Арсеналу». Іспанець має поки лише одну перемогу на чолі команди в чемпіонаті, і покращити положення лондонців йому не вдається. Ознаки прогресу у грі помітні, але зазвичай «Арсенал» не витримує увесь поєдинок на більш-менше одному рівні. Команда також залишається без П’єра-Емеріка Обамеянга.

«Челсі» виступає нестабільно, а домашні матчі тим більше не гарантують результатів підопічним Френка Лемпарда. Але я все одно бачу їх фаворитами цього лондонського дербі. Останні поєдинки «Челсі» з конкурентами справили хороше враження, і я не думаю, що «Арсенал» може використати той футбол, який приносить успіх аутсайдерам на «Стамфорд Брідж». Окрім цього, «Каноніри» не карають за помилки так, як це робить «Ліверпуль» чи «Манчестер Сіті». А «Челсі» повинен створити більше моментів у цілому.

Джерело. Рейтинг Букмекерiв


Поделитесь в соцсетях: