Країна не завжди пам'ятає та шанує своїх Героїв, українське суспільство, нажаль, регулярно доводить цей прикрий факт. Є громадяни які і досі не розуміють, що кожне життя, яке забрала війна - це спільне горе всієї країни.

Жертвою такої зухвалості і людського свавілля стала мати одного з Героїв, поклавшого своє молоде життя за Україну. Жінка розповіла про неприємну ситуацію на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Тільки що, 12-15, водій автобуса за маршрутом "Лютіж - пл.Шевченко (Київ) АА 02-82 АА відмовив мені в пільговому проїзді, як матері загиблого в АТО, чоловік за себе платив. Всі пасажири автобусу, місцеві сепаратисти були на боці водія. Жінки, що на фото кричали: "вийдіть з автобусу, не заважайте нам їхати, не нервуйте водія." Тикали, грубили, хамили." Ви безсовісні, ви лишаєте мене зарплати, мені держава за вас не платить"- кричав водій. Добив фразою молодий хлопчина на першому сидінні, молодший по віку за нашого загиблого сина :" Це ваші проблеми, чому ми повинні всі із-за вас страждать". Міліція на дзвінок - не відповідає. Ми в цій країні безправні і беззахисні. Такі як МИ Заважаємо ЇМ жити".

Неадекватна реакція громадян на бажання людини скористатися своїм законним правом, зневага до матері яка віддала за цю країну найдорожче, чи це не привід для кожного з нас зупинитися і поміркувати над тим, куди нас заведе таке ставлення одне до одного?

Чому ми не шануємо пам’ять тих, хто віддав за нас життя?

Поделитесь в соцсетях: