Економіст Павло Шеремета розповів як підняти свій заробіток до 10 тисяч доларів на рік.

Перше, що він зазначив, це необхідність критичного аналізу в трьох наступних напрямках. Зокрема, Павло Шеремета, обстоюючи свою позицію, покликається на висновки дослідниці Емі Джуа, яка розглядала питання фінансового зверхності одних народностей над іншими.

Щоб стати успішним та заробляти вище окреслену суму, економіст звертає увагу на необхідність відчуття загрози. Тобто «копняк», який би змусив працювати ще нікому не завадив, ба більше, без нього справа йде повільно, або не йде взагалі.

До прикладу, Шеремета нагадує Південну Корею та Сингапур. Перша вже близько 60 років живе під постійним страхом терактів, вибухів тощо. А Сингапур по середині ворожих агресивно налаштованих держав. І обидві країни мають високий економічний рівень.

Економіст зауважив, що проблема українців у їхній занадто сильній любові до грошей та розкоші. Марнотратство, лінь та бажання збагатитись швидко і здебільшого в обхід закону – притаманні риси українців. Багато відпочинку, гроші на розвагу та розкоші – це неефективні активи, це гроші, які мали б піти у виробництво, дослідження та цехи.

І ще один важливий пункт до законного збагачення - це відкинення комплексу меншовартості та курс на розвиток малого та середнього бізнесу, адже самозайняте суспільство – інструмент стабільної економіки.


Поделитесь в соцсетях: