Львів - це, мабуть, таке ж популярне українське місто серед туристів як і українська столиця. Більш того, на сьогоднішній день саме це дивовижне місто виступає як культурна столиця і колиска української історії.

Неможливо перебувати в цьому місті проїздом, адже тут стільки всього цікавого, а новини Львова говорять про те, що в місті протікає активне соціальне життя.

Отже, чим же зайнятися, приїхавши до Львова. Знавці культурного туризму кажуть, що є речі, які просто необхідно зробити, прибувши до Львова, а також є місця, які обов'язково потрібно відвідати.

Відвідати Львівську майстерню шоколаду
Це місто здавна славиться майстрами шоколадної справи. Львівський шоколад експортували у різні країни Європи, а в самому місті можна спробувати шоколадні цукерки з самими неймовірними начинками і смаками. Дивовижні майстри перетворюють улюблені всіма ласощі в найрізноманітніші скульптури - великі і маленькі.

Відвідати Львівський театр опери та балету
Це приголомшлива будівля була побудована ще в 1897 році. Зовні театр виглядає вражаюче, але навіть якщо ви не цінитель опери і балету, то не пошкодуйте часу, зайдіть і подивіться наскільки приголомшливий дизайн інтер'єру всередині цієї будівлі.

Піднятися на Львівську Ратушу
Варто подолати 408 сходинок і ви зможете оглянути Львів з висоти пташиного польоту.

Сама висока гора в місті
Є у Львові ще одна чудова оглядова площадка - це гора насипана в кінці дев'ятнадцятого століття на честь річниці Люблінської унії. Гора в 130 метрів дозволить розглянути місто з усіх боків.

Львівські кав'ярні
А чи знаєте Ви, що місто неофіційно носить звання кавової столиці України. Відвідайте затишні кав'ярні, яких досить багато у Львові, адже це візитні картки міста. Там ви зможите насолодитися не тільки ароматною кавою і ексклюзивними десертами та ласощами, а й поринете в незабутню атмосферу спокою і затишку.

Старовинні квартали міста
Прогуляйтеся по старовинним кварталам міста, де ви зможете насолодитися архітектурою та атмосферою старого міста з багатою історією. Тут зможете так само відвідати музей-аптеку. Це будинок, в якому ви знайдете найстарішу аптеку міста, яка працює для жителів міста вже три століття. Тут ви побачите різноманітні пристосування і пристрої для виробництва перших таблеток та пігулок.

Відправляйтеся до Львова і влаштуйте собі незабутню відпустку серед чарів старовинного міста. Новорічні канікулі у Львові будуть найкращим подарунком для всієї родини.


Поделитесь в соцсетях: