Київ візьме участь у Міжнародній туристичній виставці під назвою ITB Berlin 2013, яка буде відбуватися у Берліні з 6 до 11 березня поточного року. У рамках стенду України будуть приймати участь Донецьк, Одеса, Харків, Крим, Севастополь, Черкаси, Луцьк, Львів та Буковина-Поділля.

Під час виставки на стенді презентують нове лого Києва «Київ – місто, де все починається», яке було розроблено Андрієм Федорівим. Його обрали у грудні серед 130 претендентів після проведення інтернет-голосування, смс-голосування та соцопитування десяти тисяч киян. Також на стенді Києва відбудеться презентація столиці, вікторина та інші цікаві заходи.

Нагадаємо, що у минулому році на Міжнародній туристичній виставці ITB Berlin 2012 Києвом вже був презентуваний стенд. Тоді він посів дев`яте місце серед 67 європейських країн. При цьому у 2012 році на стенді України було презентовано чотири Приймаючих міста ЄВРО 2012, а також Одесу, Крим та Буковину.

Наостанок зауважимо, що виставка ITB Berlin 2013 - одна з найважливіших подій у сфері міжнародного туризму. Її основна мета – це презентація туристичного потенціалу Києва, висвітлення найбільш важливіших віх історії та історичних місць, надання та поширення інформації про нашу країну та її столицю, а також висвітлення місць відпочинку для майбутніх туристів, які планують відвідати Україну та її Київ.



Поделитесь в соцсетях: