Чхання, як, наприклад і сміх, у кожної окремої людини виходить по-своєму. Так, деякі особи роблять це досить голосно розмахуючи руками, чхання інших, навпаки, нагадує писк маленької мишки. І з того, як чхає людина, можна дізнатися про риси її характеру.

Принаймні в цьому впевнені спеціалісти, зокрема американський лікар-невропатолог Алан Хірш. Відомо, що стиль чхання зберігається з самих ранніх років на протязі всього життя. А на стиль цього безпосередньо впливає характер особистості.

На думку лікаря, під час чхання людина відчуває справжнє задоволення, котре, деякою мірою, має багато спільного з сексуальним задоволенням. І, якщо людина стримує себе в сексуальних відносинах, то вона, відповідно, чхає досить тихо й стримано. А от якщо людина любить життя та намагається взяти від неї максимально багато – пчих його досить голосний та розмашистий.

Впливає на характер чхання також і форма носу та конструкція обличчя. При цьому структура носу немає жодного значення.

Вчені виділяють чотири типи людського чхання. Так, люди, які чхають голосно та смішно являються харизматичними та впливовими лідерами. Людина, котра чхає один раз та відвертається при цьому – весела та дружелюбна особа. Ті, хто стримують чхання, але в результаті в неї виходить голосний «Апчи» - рішуча особистість, котра не любить сидіти на місті. До останнього типу належать люди, що закривають обличчя руками під час чхання. Це педантичні особи, котрі завжди дуже обережні.


Поделитесь в соцсетях: