Риси обличчя – ось те, що дозволить виявити наскільки хорошою матір’ю буде та чи інша жінка, впевнені науковці. Згідно їх думки, чим більш жіночою є представниця прекрасної статі тим вище вірогідність того, що вона буде турботливою матусею не одного малюка.

Так, чоловікам, які планують мати велику сім’ю, фахівці радять вибирати у супутницю життя жінку з великими очима, пухлими вустами та носиком-гудзиком. Саме це і є ідеальний портрет турботливої матері для майбутніх дітей.

До речі, не тяжко помітити, що саме ці риси обличчя є у однієї з багатодітних голлівудських матусь – Анджеліни Джолі, котра, як відомо вже має шестеро діточок, троє з котрих прийомні.

Спеціалісти Британського Університету Сент-Ендрюс припускають, що існує прямий зв'язок між формуванням материнського інстинкту з великою кількістю жіночого гормону естрогену.

Під час експерименту фахівці питали декілька десятків молодих жінок на рахунок того, яку кількість дітей вони планують мати в майбутньому, а після цього виміряли рівень цього гормону в їх крові.

Результати показали, що чим вищим є рівень естрогену, тим більш вираженим є інстинкт материнства у тої чи іншої жінки, і відповідно, тим більшу кількість малюків вона планує мати.


Поделитесь в соцсетях: