В житті бувають ситуації, коли гроші готівкою потрібні дуже швидко, а до зарплати ще треба чекати декілька днів. У такому разі можна скористатися пропозицією взяти кредит онлайн на карту, усього лише заповнивши форму з основними даними про себе та приклавши фотографії документів. Для цього не потрібно кудись іти та довго чекати у черзі до кредитного спеціаліста. У разі схвалення заявки гроші надійдуть на картку протягом декількох хвилин.

Як швидко отримати гроші на непередбачувані потреби

Переваги онлайн-кредитування


Через високу зайнятість та проблеми, викликані карантином, онлайн-послуги набирають все більшу популярність. У кредитних компаніях, таких як EuroGroshi, також намагаються надати можливість усім клієнтам оформлювати займи таким способом, який буде для них найзручнішим. Серед ключових переваг роботи з ними можна виділити наступні:
  • Високий рівень лояльності до всіх клієнтів. Компанія готова допомогти навіть тим, хто має погану кредитну історію і не може через це взяти кредит у звичайному банку.
  • Прозорість. Всі документи знаходяться у відкритому доступі. Кожен може ознайомитися з правилами до того, як подавати заявку на отримання мікрокредиту.
  • Легкість оформлення. Щоб зареєструватися в якості клієнта треба лише надати основні дані про себе та своє місце роботи.
  • Зручність. Вносити платежі за кредитом можна за допомогою тієї ж картки, на яку було проведено виплату.

Яку суму можна отримати новому клієнту


Для того, щоб перевірити надійність того, хто звертається до нас за грошима, ми видаємо невеликі суми, якщо звернення було зроблено вперше. З кожною новою позикою ліміт збільшується, що надає можливість у результаті отримувати до 10000 гривень без відвідування нашого офісу, усього лише зробивши декілька натискань на клавіші миші.

Кінцеве рішення щодо схваленої суми приймається нашим менеджером на основі даних відносно роботи клієнта та записів про нього в різних базах даних. В компанії EuroGroshi один з самих високих відсотків схвалення заявок. Мінімальна сума, яка буде запропонована клієнту у разі схвалення його запиту, становить 1000 гривень.

Як довго можна користуватися грошима


Незалежно від суми позика надається на строк до 30 календарних днів. Якщо за цей час повернути її не вдається, є можливість отримати продовження, сплативши лише накопичені відсотки, після чого строк буде продовжено на таку саму кількість днів, яка була у заяві на отримання грошей.


Поделитесь в соцсетях: