День народження друга - це дуже радісна і приємна подія, привід зустрітися з давнім товаришем, поспілкуватися, але, з іншого боку, це надзвичайно відповідальний момент щодо вибору презента.

З роками люди змінюються, іншими стають їх захоплення, уподобання і навіть характер. І якщо в студентські роки Ви могли подарувати другу прикольні шкарпетки, то зараз, коли він став менеджером в солідній компанії, йому напевно більше згодиться більш цікавий та незабутній подарунок другу на день народження. Саме таким буде політ в аеродинамічній трубі, який він запам’ятає на все життя.

Незабутні емоції та екстремальний подарунок другу в Києві


Вашій дружбі вже багато років, і за ці роки Ви вже десятки разів дарували йому прекрасні, потрібні і корисні подарунки. Тому зараз настав саме той час, щоб зробити оригінальний подарунок другу на день народження та презентувати йому незабутні емоції, дати можливість відчути всі барви вільного падіння, але з максимальною безпекою для нього самого. Такий цікавий подарунок другумає декілька переваг:
  • Незабутньо. Такий подарунок кращому другу точно не залишить його байдужим. Політ в аеродинамічній трубі - це оригінально, екстримально та значна порція адреналіну.
  • Безпечно. Відчути вільне падіння в аеротрубі можуть навіть діти від 4-х років, тому можете не перейматись чи безпечно це. На місці видається захисне екіпірування та проводиться передпольотний інструктаж, як правильно поводити себе під час всього польоту.
  • Незвичайно. Гроші - це занадто банальний подарунок, куди краще обрати як подарунок другу сертифікат в Києві на політ в аеротрубі. Відправляючись на свято, можете бути впевнені, що більше ніхто не прийде с таким самим.

Якщо Ви впевнені, що Ваш товариш полюбляє екстрим, то проблема "що подарувати другу на пам'ять?" автоматично відпадає. Дайте йому можливість відчути неперевершені емоції під час польоту в аеродинамічній трубі під постійним наглядом інструктора.

Ulet.pro знає, як зробити подарунок другу


Ulet.pro допоможе будь-кому подолати земне тяжіння. Якщо Ви досі вагаєтесь, що подарувати другу на день народження 20 років, то можете сміливо заходити на сайт компанії та заздалегідь обрати бажаний сертифікат. Замовити його Ви можете одразу на сайті в електронному вигляді, також є послуга доставки на адресу і можливість забрати сертифікат самостійно в аеротрубі.

Дзвоніть зараз і замовляйте естрім відпочинок!


Поделитесь в соцсетях: