Людина – неймовірно щасливе створіння. Адже навіть зі звичайної потреби чи засобу для існування вона змогла витворити найпрекрасніше джерело задоволення. Звичайно, одною з найбільших таких утіх для людини ще з далеких часів є їжа.

Небесна насолода – у земному

Не дивно, що уже древні римляни усвідомлювали процес харчування не тільки як один із найважливіших факторів нормальної життєдіяльності людини, але і як одну з найчарівніших насолод в її житті. Широко відомий вислів стародавніх римлян, котрий став їхнім життєвим кредом: «Хліба й видовищ!» Не можна не погодитись із тим, що древні римляни занадто зосередились на тілесних утіхах і зовсім занедбали свій духовний світ, хоча ми пам’ятаємо їх ще й за «золоту середину» як загальний принцип, якого вони дотримувались у всіх сферах свого життя. Проте від отримання насолоди від споживання їжі ні духовність, ні, тим більше, здоров’я людини не постраждають, якщо, звичайно, робити це в мірках дозволеного.

Приготування й споживання їжі за століття людської цивілізації витворили цілий ряд спеціальних ритуалів, котрі супроводжували всі найважливіші події життя людини. Чи весілля, чи народження дитини, чи смерть когось із рідних – усе це людина святкувала чи оплакувала за щедрим столом у колі найближчих рідних і друзів. За тим, наскільки багато накритий стіл, судили не тільки стан добробуту господаря, але і його щедрість до гостей.

Їжа ще й об’єднує людей. Усім відомий звичай розломити хліб, що означає мир як між окремими людьми, так і між цілими державами. Здається, «сісти за стіл переговорів» – це пізніша версія «сісти за обідній стіл».

Не менш важливим є й те, що приготування їжі стало ще одним видом мистецтва, яке цінується не лише за смаком, але й за зовнішнім виглядом. Цікаво, а чи є щось гарніше й смачніше за піцу? Ні, навряд чи. Хочете зайвий раз упевнитися в цьому?

Мережа цілодобових піцерій «PizzaKing» існує лише з лютого 2017 року, але вже славиться смаком, якістю обслуговування й швидкістю доставки. Вам буде запропоновано широкий асортимент піц на будь-який смак. Навіть найпристрасніший гурман не залишиться байдужим від піци «Аль Капоне» від «PizzaKing». Але навіть якщо ви не знайдете тої єдиної піци своєї мрії, ви зможете самі створити її! Ні, не випікати, звичайно, а лише вибрати бажані інгредієнти. І вже за декілька митей ви матимете змогу насолодитися цілим букетом запахів і смаків піци, створеної за вашим власним рецептом. Можливо, саме ваша піца переможе не в одному кулінарному конкурсі.

У піцерії «PizzaKing» ви отримаєте ще одну приємну можливість. Це Кінги, котрі ви зможете отримати вже після першого замовлення на офіційному сайті й обміняти їх на ще не одну запашну піцу.

Якщо ви все ще сумніваєтеся, у вас виникли якісь запитання або ви не до кінця розібралися із системою роботи конструктора піци, ви можете замовити зворотній зв’язок на офіційному сайті й менеджер розвіє залишки ваших сумнівів, відповість на ваші запитання й пояснить принципи роботи конструктора піци.

У піцерії «PizzaKing» ви знайдете не тільки небесне задоволення, якого так давно прагнули, але й привід зустрітися з рідними й друзями.


Поделитесь в соцсетях: