Полетіти до берегів Червоного моря – відмінна ідея для відпустки в будь-який час року. Єгипту дуже пощастило з географічним розташуванням, завдяки якому потік туристів в країну не вичерпується ніколи.

Особливою популярністю тури в Єгипет, які пропонує агенція горящих путівок у Львові, користуються в ті місяці, коли в Україні холодно, мокро і вогко – навесні, восени і взимку. Ціни на путівки цілком помірні, а якщо купувати їх заздалегідь, то можна заощадити значні кошти і витратити їх, наприклад, на сувеніри і розваги.

Відпочинок у Єгипті: кращі зимові розваги

В Єгипті є комфортні готелі з різною інфраструктурою і можливостями для дозвілля. У більшості готелів Шарм-еш-Шейха, Хургади або Марса-Алам з дорослою і дитячою публікою працюють професійні аніматори, проводяться дискотеки і яскраві тематичні шоу. Можна протягом усієї відпустки відпочивати в готельному комплексі, так і не вийшовши за його межі. Однак, потрапивши в Єгипет взимку, було б непередбачливо не використати його екскурсійні та розважальні можливості в повній мірі. Адже задушливої спеки немає, і туристів, охочих подивитися на єгипетські чудеса, набагато менше.

Секрети фараонів


Плануючи поїздку, обов’язково вкажіть відвідування єгипетських пірамід. Поїздки в Каїр і Луксор – традиційні місцеві екскурсії, і це фаворит рейтингу. На друге місце варто поставити короткий круїз по Нілу. Береги древньої річки, від якої багато століть залежало благополуччя всієї країни, не залишать байдужими навіть бувалого мандрівника. Під час поїздки можна оглянути легендарний Луксор (сюди також можна відправитися в рамках автобусної екскурсії), Луксорський і Карнакський храми та інші цікаві єгипетські старожитності.

Морські розваги


Звичайно, візитна картка Єгипту – це тепле, ласкаве і наповнене яскравим життям Червоне море. Купатися і займатися дайвінгом тут можна цілий рік. Маска і ласти – обов’язковий атрибут для відпочинку на Червоному морі. Але варто розширювати горизонти і вирушати на справжнє занурення з дайверским обладнанням. Знайти професійного інструктора не складе труднощів, а морські таємниці подарують незабутні враження, яким можна віддати третє місце в списку розваг.

У деяких регіонах Єгипту розвинена і популярна культура серфінгу. Спробувати встати на дошку і приборкати хвилю можуть і дорослі, і діти. Тут також знадобиться допомога і консультація інструктора. Не менш цікаво буде випробувати сили у віндсерфінгу або на сапборде (стійка широка дошка, на якій можна кататися навіть стоячи, озброївшись веслом).

Шопінг та дискотеки


На п’ятому місці розташувався шопінг, під час якого любителі поторгуватися можуть відвести душу, а також нічні розваги. Купувати в Єгипті варто вироби з папірусу, ароматичні масла, косметику для обличчя і тіла, шкіряні і ковані вироби, текстиль, спеції, кальяни і тютюн для них. Що стосується дискотек, то можна не обмежуватися заходами на території готелю, а відправитися підкорювати танцполи в найближче місто.


Поделитесь в соцсетях: