Кримська Аварійно-рятувальна служба, яка займається водними об’єктами, почала дослідження особливостей підводної частину пляжу, який знаходиться в Караджинській бухті біля с. Оленівка. Замміністра курортів та туризму звернув увагу на те, що, не дивлячись на розташування поза курортною зоною, цей пляж є доволі популярним серед туристів. Відповідно до цього було прийняте рішення почати перевірку пляжних територій саме з цього місця. Варто звернути увагу на те, що в рамках запланованих перевірок рятувальники мають відвідати ще два місця, одне з яких знаходиться в Алуштинському регіоні, а інше в районі Великої Ялти.

Варто звернути увагу на те, що в цьому році вперше в бюджеті Автономії було закладено 200 тис. грн., які мають бути спрямовані на перевірку дна пляжних зон, що знаходяться поза територією населених пунктів. Основною метою таких заходів є забезпечення комфортних умов для туристів, які полюбляють більше відлюдні місця відпочинку.

Всього в Міністерстві нарахували 26 подібних пляжних зон. В цьому році планується перевірити 12 з них. Після цього біля кожної з них будуть встановлені спеціальні інформаційні таблички, на яких буде й номер телефону аварійних служб.


Поделитесь в соцсетях: