Голова Укргідрометцентру заявив про те, що над Україною 14-15 березня повинен пройти черговий холодний циклон, який призведе до похолодання по всій території країни. 14 березня ввечері температурf знизиться в західних регіонах, а вже на наступний день похолодання почнеться по всій території країни. Варто звернути увагу на те, що в різних регіонах погодні умови можуть кардинально відрізнятись. Перш за все, треба зауважити, що на Заході варто очікувати падіння температури до 8-10 градусів нижче нуля із снігопадами, а от у східних та південних регіонах температура буде триматися на рівні 8-12 градусів вище нуля із проливними дощами.

Вже 16 березня холодний циклон покине територію країни, але в західних регіонах ще певний час триматимуться низькі температури через арктичне повітря. Вже з 20 березня почнеться значне потепління, але згодом температура буде підніматись доволі повільно, тому не варто очікувати швидкого приходу весни.

Сьогодні в другій половині дня варто очікувати значнt погіршення погодних умов. Місцями в північних регіонах на дорогах буде ожеледиця. Також по всій території країни виникнуть певні проблеми через туман. У північних та західних областях очікуються снігопади із налипанням мокрого снігу.


Поделитесь в соцсетях: