Працівники ветеринарної служби минулого тижня викрили нелегальне підприємство по переробці молока та виготовлення інших молочних продуктів. Під час обшуку було вилучено близько 100 літрів сироватки та 30 кг сиру сулугуні. Вся вилучена продукція була оформлена відповідно до діючого законодавства.

На даний момент по всій території України відбуваються перевірки метою яких є забезпечення стабільної епізоотичної ситуації. Також ветеринарна служба ставить за мету підтримання нормального рівня продовольчої безпеки в Україні. В рамках перевірок щодо діяльності підприємств, пов’язаних із вироблення продукції тваринного походження, було зроблено ряд попереджень на 332 об’єктах. Крім цього, зараз проводяться комплексні перевірки щодо пересування продукції тваринного походження по території України, в ході яких було оглянуто та перевірено близько 75 транспортних засобів які перевозили відповідні продукти харчування.

Начальник ветеринарної міліції заявив про те, що в ході таких перевірок було зафіксовано 213 порушень. Штрафні санкції принесли в бюджет держави близько 28 тис. грн. Також було призупинено діяльність 17 об’єктів, а матеріали по 8 справам були направлені у відповідні правоохоронні органи.


Поделитесь в соцсетях: