Голова українського Уряду під час зустрічі із президентом ЄБРР заявив про те, в Україні значно покращився інвестиційний клімат, а рівень корупції значно впав. Прем’єр-міністр наголосив на тому, що інвестиційний клімат має доволі позитивну динаміку в Україні. Це він підтвердив недавнім підписанням угод із компанією Shell по розробці Юзівського газового родовища. Очільник уряду наголосив на тому, що загальний обсяг інвестицій склав близько 10 млрд., доларів.

Микола Азаров також звернув уваг на те, що на даний момент в Україні проводяться структурні реформи та зміни, забезпеченням виконання яких займається Уряд. Також він звернув увагу на те, що за останній рік Україна значно покращила позиціїв рейтингу щодо привабливості ведення бізнесу, піднявшись майже на 50 сходинок. В цьому році, за словамы Прем’єр-міністр, Україна планує увійти в топ-сто країн, де найлегше вести бізнес.

Крім цього, Микола Азаров відмітив, що український Уряд співпрацює із міжнародними економічними організаціями: Європейська бізнес-асоціація, ЄІБ, ЄБРР та багато ін. Також Уряд, за словами його Голови, запустив доволі велику кількість програм та проектів, що мають на меті значно знизити рівень корупції в країні.


Поделитесь в соцсетях: