Національний університет Держваної податкової служби України може стати основою для створення міжнародного університету, в якому будуть готувати спеціалістів з податкових розслідувань для всіх країн СНД. Голова податкової міліції України заявив про те, що одним з досягнень 2012 року стало визнання вітчизняних податкових спеціалістів на міжнародному рівні. Про це говорить і той факт, що наша країна очолила Координаційну Раду керівників органів податкових розслідувань країн СНД. Це власне і є підтвердженням визнання українських податківців на міжнародному рівні.

Також Андрій Головач відмітив, що обговорення ідеї створення міжнародного університету на базі вже діючого ВУЗу пройде на нараді, яка має відбутися 14-15 лютого.

На засідання буде розглянути ініціативу по створенню єдиної системи щодо тих осіб, які були замішані в деяких податкових розслідуваннях. Певна увага буде приділена і стажуванню працівників з різних країн з метою підвищення рівня кваліфікації, а також обміну досвідом.

Варто звернути увагу на те, що у 2012 Україна стала членом організації CARIN, метою якої є виявлення, арешт та конфіскація незаконно отриманого майна.


Поделитесь в соцсетях: