Ера цифрових технологій принесла велику користь не тільки в області науки і техніки, а й значно додала комфорту до виконання повсякденних рутинних справ, з якими стикаються всі без винятку.

Простіше стало здійснювати і різноманітні фінансові операції. Дізнатися курс валют на сьогодні можна не виходячи з дому. Також можна зробити обмін, переказ, продати або купити грошові знаки іншої держави. Для максимальної зручності проведення подібних операцій функціонують віртуальні обмінники.

Переваги обмінника електронних грошей: як користуватися?

Які переваги дає користування послугами обмінників


Багато людей ставляться до подібних сервісів з недовірою, але це все упередження, які не дають здійснювати вигідні фінансові операції в комфортних умовах.

Онлайн сервіс обміну дозволяє:
  • Стежити за курсом валют не виходячи з дому;
  • Фіксувати курс до моменту укладення угоди;
  • Поповнювати платіжні системи різних операторів;
  • Переказувати гроші з електронного гаманця на карту;
  • Конвертувати одну валюту в іншу.

Головна перевага від користування такими сервісами – це доступ до всіх фінансових операцій в режимі онлайн без вихідних і перерв 24/7.

Як зважитися на обмін онлайн


Безумовно, завжди є ризик зіткнутися з нечистими на руку підприємцями або напоротися на сервіс, що неякісно виконує свої обов'язки.

Вибір онлайн обмінника повинен проводитися ретельно, а перевагу варто віддавати компаніям, що викликають довіру і мають авторитет на ринку подібних послуг.

Головна умова вибору – це прозорість здійснюваних операцій, наявність дозвільних документів, що підтверджують легальність фінансових операцій.

Правила користування обмінником


Реєстрація - це важливий етап, який не варто пропускати, але і системи багатьох сервісів не дають доступ до свого функціоналу без проходження процедури заповнення реєстраційних форм.

Після проходження реєстрації та підтвердження своїх персональних даних, можна встановити надійний пароль для обмеження доступу до особистого кабінету третім особам.

Також реєстрація дає ряд переваг – доступ до знижок і бонусів, програм лояльності.

Важливо уважно поставитися до заповнення даних про свої банківські реквізити. Перед затвердженням дані варто перевірити кілька разів: номера карт і правильність введення прив'язаних до них телефону і адресу електронної пошти.

Перша фінансова операція відбувається паралельно з процесом верифікації банківської карти, що виключає будь-які помилки з даними.

В особистому кабінеті відображаються дані по проведеним операціям і статут проведення відкритих угод.

Найбільш надійний метод перевірки якості обмінника – це його репутація в Мережі та відгуки вже існуючих клієнтів. На сайт сервісу теж варто звернути увагу: добротний дизайн, функціональний інтерфейс і якісна навігація – ознаки якісного ресурсу.

Не варто довіряти свої фінанси сервісів, де курс і умови обміну істотно відрізняються від середнього ринкового курсу. Швидше за все, це шахраї і аферисти розставили свої мережі.

Маючи справу з фінансами, важливо розуміти, що безкоштовний сир буває лише в мишоловці.


Поделитесь в соцсетях: