Незвичний бар був нещодавно відкритий у Нью-Йорку. Вся справа в тому, що в закладі, котрий отримав назву Exchange Bar & Grill, алкогольні напої та деякі блюда продають за принципом біржі: їх вартість постійно змінюється в залежності від попиту та пропозиції, а також за алгоритмом, котрий залишається таємницею навіть для персоналу закладу.

Знаходиться цей бар на Мантхетені. Кожен відвідувач Exchange Bar & Grill матиме змогу скористатися електронним меню, де буде вказуватись вартість того чи іншого продукту або напою, котра буде постійно змінюватись залежно від популярності даного блюда чи іншого запропонованого продукту.

Очікується, що ціни тут будуть змінюватись приблизно на 0,25 – 2 долара.

Так, наприклад, вартість келиху пива у закладі коливається від 2 до 4 доларів, а смаженими крильцями можна поласувати, заплативши від 5 до 9 доларів.

Exchange Bar & Grill вже здобув своїх постійних відвідувачів, котрі з азартом очікують найбільшого зменшення ціни, щоб якомога вигідніше поласувати улюбленими блюдами та напоями. Є також і ті відвідувачі, котрі приходять аби просто постежити за дійством всередині закладу.

«Якби там не було, а наш бар завжди буде відрізнятися від інших»,- впевнений хазяїн бару Левент Какар.


Поделитесь в соцсетях: