59-річний житель міста Нью-Касл (штат Індіана) потрапив до в'язниці за невдалий жарт. Протягом півтори години він дзвонив за номером 911 і вимагав, щоб рятувальники привезли йому їжу додому.

Всього за цей час жартівник зробив 9 дзвінків. Диспетчер культурно питав, чи потрібна йому допомога, але американець говорив про те, що йому потрібен тількт чізбургер. Диспетчеру довелося відповісти на всі дзвінки 59-річного жартівника, але в підсумку доставка додому була організована. Тільки от замість кур'єра приїхав співробітник поліції.

Після прибуття співробітник правоохоронних органів встановив, що Грегорі Джексон вже неодноразово притягувався до відповідальності за дрібні правопорушення, які пов'язані із зловживанням алкоголю. Також було встановлено, що американець не з'явився на судове засідання, яке пройшло за два дні до цього інциденту.

Оцінивши ситуацію, що склалася, поліцейських був змушений затримати жартівника. На даний момент він знаходиться у в'язниці округу Генрі. Варто відзначити, що в диспетчерську службу 911 постійно надходять дзвінки подібного характеру, але, на щастя, в більшості випадків вдається обійтись звичайним попередженням.


Поделитесь в соцсетях: