Двоє грабіжників у ніч на вівторок, дев’ятнадцяте лютого, викрали із ресторану у Сан-Дієго музичний автомат, переплутавши його, скоріш за все, з банкоматом.

Дії двох молодиків у віці біля двадцяти років зафіксувала камера відеоспостереження. Спочатку зловмисники розбили скляні двері ресторану, після чого спробували загнати всередину свій пікап. Однак дверний отвір виявися для автівки завузьким. Тоді грабіжники прив’язали півтораметровий музичний автомат до лебідки пікапа, витягнули його на вулицю, закинули до кузова та вивезли. Все це вони встигли зробити десь за дві хвилини.

Співробітники поліції вважають, що автомат було викрадено помилково. Імовірно, хлопці у темряві переплутали його з банкоматом. Також правоохоронці не виключають, що грабіжники знаходились у нетверезому стані. При цьому злочин виглядає ретельно спланованим: молодики буди вдягнені у темні речі та діяли швидко і впевнено.

Банкомати, розташовані у місцях громадського харчування, дуже часто привертають увагу грабіжників. Схожий злочин стався на початку лютого у Москві, але там троє чоловіків винесли банкомат із кафе прямо на очах відвідувачів.



Поделитесь в соцсетях: