Центр Здорової Молоді у Хмельницькому надає допомогу всім тим, хто, опинившись у складних життєвих ситуаціях, не зміг знайти іншого виходу, як почати вживати наркотичні засоби або спиртні напої, щоб облегшити свій стан. Фахівцями з великим досвідом за плечима розробляються індивідуальні програми реабілітації та відновлення. Пацієнти можуть розраховувати на високу ефективність лікування усіх видів залежностей.

Успішне лікування залежностей у Центрі Здорової Молоді у Хмельницькому

Успіх полягає у комплексному підході


Для того щоб позбавитися від такого захворювання, як алкоголізм проводяться:
  • медикаментозна терапія: наркологи підбирають комплекс препаратів - таблетки від алкогольної залежності, ліки, в складі яких переважають седативні речовини, антидепресанти тощо;
  • психотерапія: велика користь від групових та індивідуальних занять з психологом та психотерапевтом;
  • реабілітація алкозалежних.
З пацієнтами працюють також соціологи, реабілітологи. Основна задача, яка стоїть перед лікарями - допомогти пацієнтам знайти мотивацію повернутися до тверезого життя. Вони підбирають схеми лікування для відновлення їх фізичного та психологічного здоров'я. Розробляється загальна стратегія подальшого проведення реабілітації.

Одна з розповсюджених послуг - виведення із запою під контролем кваліфікованих медиків. Досвідченими фахівцями центру приймаються міри, націлені полегшити абстинентний синдром (похмілля), підтримати організм у цей непростий залежний період. Треба розуміти, що переривання запою є лише першим етапом лікування алкогольної залежності.

Проводиться лікування алкоголізму у Хмельницькому https://czm-maa.org/likuvannia-alkoholizmu.html з дотриманням повної анонімності. Це один з основоположних принципів.

Позбавлення від наркотичної залежності


Програми, які розробляють досвідчені психотерапевти та наркологи, спрямовані не лише на те, щоб пацієнти відмовилися від вживання наркотичних речовин різних типів, але й покращили свій психоемоційний стан. Коли діагностовано таке складне захворювання, як наркоманія, після облегшення фізичного стану – позбавлення від ломки передбачена взаємодія у групах, організація занять різних форматів. Досягти стійкої ремісії вдається завдяки програмі реабілітації. Вона допомагає знайти мотивацію для подальшого утримання від вживання заборонених речовин, покращення фізичного та психоемоційного стану.

Дає позитивні результати лікування наркоманії у Хмельницькому https://czm-maa.org/likuvannia-narkomanii.html, бо передбачений індивідуальний підхід до кожного пацієнту. Обов'язково визначаються причини формування залежності, потім проводиться робота, щоб усунути внутрішні конфлікти та напругу. Пацієнти знаходяться у комфортних умовах. Після проходження реабілітації людина готова повернутися до соціуму, для чого їй потрібна соціальна адаптація.

Звертатися у реабілітаційний центр у Хмельницькому можуть всі бажаючи, які розуміють, що треба позбавлятися вію пагубних звичок. Комплексний підхід гарантує високу результативність. Вдається досягти тривалої ремісії.

Читайте на тему: Вчені пояснили, чи потрібно звинувачувати гени за шкідливі звички


Поделитесь в соцсетях: