Ален Робер, відомий у всьому світі підкорювач хмарочосів, за півгодини виліз на одну із найвищих будівель столиці Куби Habana Libre, висота якої складає близько 126 м. Під час підкорення такої небезпечної висоти спортсмен не користувався ніякою страховкою. За цією подією спостерігали сотні місцевих жителів.

На даний момент готель Habana Libre, який був побудований ще у 1958 році, є однією з найвищих точок міста. Варто також звернути увагу на те, що ще в дореволюційний час будівля мала назву Habana Hilton та входила в десятку найкращих готелів світу.

Сам спортсмен в своєму інтерв’ю розказав, що завжди вірив у свої сили, не дивлячись на тяжкість випробування. Він лише хоче втілювати свою мрію в життя, вилізаючи на найвищі будівлі світу.

В Гавану відважний спортсмен прибув ще на початку минулого тижня, але на протязі декількох днів він чекав дозволу місцевої влади на проведення такого небезпечного трюку.

Раніше скелелаз, який народився у 1962 році, вже підкорював найвищі точки світу: Ейфелеву вежу, "Емпайр-стейт-білдінг" та навіть "Бурдж Халифа". Остання точка є найвищою в світі. Для подолання висоти в 828 м спортсмену в 2011 році знадобилось цілих шість годин.



Поделитесь в соцсетях: