Керівництво Facebook прийняло рішення поміняти дизайн головної сторінки, яка тепер буде схожа на відповідний мобільний додаток. Варто також звернути увагу на те, що тепер стрічка новин буде доступна в різних тематичних напрямках. Також тепер більше місця буде відведено на рекламу. Кріс Стуар, один з головних інженерів проекту, заявив про те, що збільшення кількості реклами не є основною метою нововведень. Також, за словами дизайнера, нововведення не спрямовані на збільшення аудиторії.

Крім усього іншого, варто звернути увагу на те, що за допомогою зміни дизайну розробники хотіли дещо впорядкувати стрічку новин користувачів, тим самим зробивши її більш інформативною.

Всього вводиться три зміни. Перш за все, тепер на головній сторінці буде не три, а дві колонки, що значно збільшить розмір стрічки новин. У лівій частині сторінки з'явиться спливаюча панель, де будуть розташовані посилання на обраних друзів, додатки і т.д. Варто також зазначити, що тепер користувачам буде доступна можливість зміни тематичного оформлення стрічки новин.

Також варто звернути увагу на те, що дизайнери відмовились від напису Facebook на користь іконки з буквою f.


Поделитесь в соцсетях: