Кращі представниці європейського та світового фітнесу зібралися в Києві на першому міжнародному турнірі World Ladies Cup.

Учасниками події стали такі знамениті спортсменки як чемпіонка світу та Європи, переможниця «Арнольд Класік», краща спортсменка з фітнесу планети останніх двох років Мелінда Шабі (Угорщина) та абсолютна чемпіонка світу Наталя Назаренко-Кийвикас, українка за походженням, котра представляє Естонію.

Не осторонь лишились і українські спортсменки, котрі завоювали аж шість нагород – по дві золотих, срібних та бронзових.

Всього ж було п’ять комплектів нагород – два в фітнесі, три у фітнес-бікіні та дві на звання абсолютної чемпіонки.

Кращі результати були показані в категорії фітнес-бікіні. Так, в категорії до 163 см, срібло тут завоювала Дарія Шевченко, срібна призерка Чемпіону Європи – 2012 та бронзовий призер «Олімпія Любитель Бікіні» минулого року. Попереду неї – представниця Росії Яна Кащеєв.

В категорії до 168 см бронзовий призер "Арнольд Классик" - 2013 Ольга Вязметинова отримала бронзу, а перемогла Людмила Дячук. Саме вона також отримала й нагороду абсолютного чемпіона змагання.

В категорії вище 168 см два перших місця здобули українки - Елена Гусева та Алла Семенова відповідно.

В фітнесі Україна отримала лише бронзу, котру завоювала Ольга Демчук, призерка чемпіонату світу та переможниця Кубку світу-2012. Перемогу в цій категорії отримала українка Наталя Назаренко-Кійвікас, котра представляє Естонію. Їй також дісталася нагорода абсолютної чемпіонки з фітнесу.

Підкреслимо, що данні змагання – це лише початок. Так, вже 2 травня в Іспанії розпочнеться чемпіонат Європи з фітнесу.


Поделитесь в соцсетях: