Сьогодні, 26 червня, в Києві пройшов брифінг, на якому речник Інформаційного центру СНБО Андрій Лисенко заявив, що сьогодні на кордоні було затримано громадянина РФ, який намагався потрапити на територію Україну для участі в терористичній діяльності.

За його словами: "на Луганщині прикордонний наряд відділу «Мілове» затримав 33-річного громадянина Російської Федерації, який в цьому році звільнився з місць позбавлення волі. Після звільнення він намагався потрапити в Україну для участі в терористичній діяльності. Особу було депортовано та заборонено в'їзд на територію України на найближчі 3 роки".

Також, речник РНБО повідомив, що "на базі військового полігону, що на Чернігівщині, триває активна фаза навчань батальйонів територіальної оборони. Наразі завершено основні заходи зі злагодження бойових підрозділів. На полігоні військовослужбовці відпрацьовують нові тактичні прийоми ведення бою, які нині активно застосовують у районі АТО українські війська".

Тим часом, "на іншому військовому полігоні триває бойове злагодження танкових підрозділів. У рамках занять з вогневої підготовки, які проходили вдень та вночі, особливу увагу воїни-танкісти приділили відпрацюванню ведення вогню в умовах оборонного бою та виконали практичні стрільби", - відрапортував Андрій Лисенко.

Богдан Дроздовський, NovostiUA.net


Поделитесь в соцсетях: