День Святого Валентина – свято всіх закоханих. Власне, Європа святкує його вже 120 років. А одне з головних правил свята - робити коханим подарунки – так звані валентинки. Кажуть, що Валентин буде берегти вас, якщо пролунає зізнання в своїх почуттях в Валентинів день. Що ж тільки не вигадують закохані, аби привітати один одного. А от як провести цей святковий день у Львові, дізнаєтеся саме на NovostiUA.net.

Славетне місто до святкування вже готове, і наш корреспондент вже дізнався, як саме мешканці та гості Львова будут святкувати. Любителям електронної музики буде де повеселитися, адже у клубі "Молоко" відбудеться Gooch Brown Agency. де зберуться кращі діджеї Львова. А саме:
DJ Decibеl (Odessa)
DJ Teemax
DJ Darkoe
DJ Gooch Brown aka DJ GOOCH
DJ Elvis
DJ Roma Romeo

Якщо Ви не фанат такого відпочинку, то порцію романтики можна буде черпати із вистави «Ромео і Джульєтта в кінці листопада». 14 лютого у театрі імені Марії Занковецької, що на вулиці Лесі Українки, о 18:00 збиратимуться поціновувачі класики. Лірична комедія Я. Отченашека розповідає історію трагічного, але відданого кохання.

Полюбляєте піццу? Тоді Вам сюди. Беріть свою кохану половинку та насолоджуйтеся італійською кухнею та приємною музикою. 14 лютого у піццерії La Piazza, що на проспекті Свободи, співатиме Джошуа Пратт. Подаруйте частинку Італії своїй коханій та проведіть цей вечір із задоволенням. Початок о 20:00.

Здивуйте сою кохану та придбайте білети в оперу, а саме виставу «Орфей і Еврідіка», яка відбуватиметься також 14 лютого. Початок о 18:00 у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької. Ясна річ, що йтиметься про любов. Адже як без цього у такий день.

День закоханих певною мірою асоціюється з шоколадом, тому пропоную любителям цукерок сходити на Свято Шоколаду, яке триватиме з 14 по 17 лютого. Не втрачайте шанс скуштувати найрізноманітніші солодощі. Окрім цього дізнаєтеся секрети виготовлення кращих виробів. І ще ту спробують побити рекорд по кількості представлених видів шоколаду та шоколадних виробів.

Виставка із такою цікавою назвою, як "Ніч для жінок", відбуватиметься протягом 14 - 16 лютого. До речі, дівчата, п’єса викликала неабияке зацікавлення, бо родзинкою шоу є чоловічий стриптиз. Початок 18:00.

Читайте также: Ретропоезд специально в День Святого Валентина

А от, що говорять про це свято та як його проводять, з нами поділилися відомі письменники брати Капранови: «Найцікавішим було відзначення минулого року. До того ми ігнорували це "свято", бо не є ані католиками, ані протестантами. А минулого року вирішили, що хай буде: хочуть люди нереститися, ми тільки за. І організували в Могилянці "Ніч еротичної поезії". Були Ірина Шувалова, Келя Ликеренко, дует "Аритмія еро-бандури", Леся Мудрак, Дмитро Лазуткін (не полінуйтеся, погугліть). Повна зала, на сцені - феєрія. А цього року на таке святкування часу не дає революція, а гірше відзначати якось не годиться. Значить, знову ігноруватимемо».

браты капранови


У нашому житті є мало свят, які приносять радість і тепло. Тому не лише у Валентинів день потрібно говорити ніжні і палкі слова, а щоб кожен день був святом, ніс ці радісні почуття кохання, любові. Кохання – це прекрасно! Подаруйте маленькі символи кохання один одному, говоріть більше ніжних слів, кохайте і будьте коханими!

Аня Дубина, NovostiUA.net


Поделитесь в соцсетях: