Фахівці з Університету Вірджинії вирішили з'ясувати наскільки пов’язане матеріальне становище людини та час вступу до шлюбних уз. Виявилось, що чим довше жінка зволікає зі зміною сімейного становища тим більше шансів вона має розбагатіти, чи, принаймні, досягти успіхів у фінансовій сфері. Беручи до уваги такий факт, експерти прийшли висновку, що найкращим віком для заміжжя є досягнення тридцятиріччя.

Що ж стосується представників сильної половини людства, то тут ситуація виглядає зовсім зворотно. Дослідники впевнені: якщо чоловік одружується після 20 років, то він має досягти кращого матеріального становища, порівняно з тими хто одружується лише після 30.

Пояснити таке положення речей досить просто. Всім відомо, щo найбільшого успіху приносить кар’єра в перші 10 років. А якщо жінка поспішає й виходить заміж і народжує дітей, то відповідно кар’єра стає другорядною, що в свою чергу позбавляє багатьох перспектив і досягнень.

Чоловікам, навпаки, шлюб дає лише позитив. Так, одружені почуваються більш впевненими. До того ж, маючи сім’ю, чоловік стає добувачем, а тому мусить проявляти більшу ініціативу на роботі, що в решті решт і приводить до успішного матеріального становища.

Варто підкреслити, що на сьогоднішній день ідеальним віком для одруження в Америці вважається 27-річний вік у жінок і 29 років у чоловіків. А ще у 1990 році ці показники складали 23 та 26 років, відповідно.


Поделитесь в соцсетях: