На ринку продається велика кількість електронних сигарет: різних форм, кольорів, способів паління та технічних характеристик. Кожен поціновувач таких девайсів обирає свій варіант відповідно до вподобань та фінансових можливостей, адже такі сигарети далеко не дешеве задоволення.

Щоб обрати електронну сигарету, пропонуємо дізнатися різновиди, які можна зустріти на ринку тютюнових продуктів.

(Дізнатись більше про електронні сигарети: vapors.com.ua)

Електронні сигарети: різновиди на ринку

Різновиди електронних сигарет


Електронні сигарети поділяються на 6 найпоширеніших видів, які маркуються літерами алфавіту від “А” до “F”.

Літерою “А” позначаються сигарети супер-міні класу. За розміром вони нагадують звичайні сигарети у спеціальному корпусі. У такий вейп поміщається картридж не більше 0,3 мл і акумулятор до 85 мА. Довжина такої електронної сигарети не перевищує 105 мм.

Не варто купувати цей вид вейпу тим людям, які курять часто та багато, адже доведеться регулярно ходити із зарядним пристроєм. Якщо ви звикли використовувати до 5 цигарок на день, то такий варіант саме для вас. Також він підійде тим людям, які цілеспрямовано хочуть кинути палити.

Міні-клас (“В”)


Попри те, що ця сигарета трішки більшого розміру, аніж попередня, характеристики обох варіантів дуже схожі. Довжина девайсу не перевищує 125 мм. Великою перевагою є акумулятор, який кращий у понад 2 рази - до 200 мА. Картридж також трішки більший - від 0,3 до 0,5 мл.

Зазвичай всі девайси класу “В” є автоматизованими та починають парувати при контакті з губами і коли у сигарету починає надходити повітря. Вейпи “супер-міні” стартують від натискання кнопки.

Ідеальний варіант для тих, хто лише знайомиться з вейпом і використовує до 10 звичайних цигарок на день.

Penstyle (“С”)


Назва говорить за пристрій. Візуально нагадує звичайну кулькову ручку. Технічно ця модель є значно сильнішою, ніж її попередниці. Додається функція доливання рідини та заміни картриджів. Ці електронні сигарети мають бак до 1 мл і акумулятор 250 мА.

Ресурс електронної сигарети типу “С” прирівнюють до однієї пачки цигарок. Цей девайс коштує більше, ніж два попередні класи, проте вважається бюджетним варіантом. З цього типу вейпів розпочинаються вишукані та оригінальні дизайни.

Сигара (“D”)


Справжня електронна сигара. За довжиною така ж, як і “ручка”, проте набагато ширша у діаметрі. Корпус дозволяє помістити акумулятор до 700 мА. Починаючи з такого приладу можна сповна відчути смак і насолодитися інтенсивною парою.

Моди (“Е”)


Сучасні електронні сигарети для щоденного використання. Найпоширеніші прилади на сучасному ринку. Їх поділяють на боксмоди та мехмоди. Вони мають потужні акумулятори, місткі баки та інтенсивну пару.

Боксмоди - складні прилади, які мають у собі атомайзер. Дають змогу змінювати налаштування відповідно до настрою та бажань користувача. Мають декілька режимів налаштувань. Мають теплорегулятор, який не дозволяє перенагріватися.

Мехмод - не рекомендується новачкам, адже потребує експертного використання. Коли розряджається, то пара стає меншою.

Електронні трубки (“F”)


Ці девайси використовують дуже рідко, адже виглядають вони габаритно і інколи кумедно. Продаються далеко не в кожному магазині. Вирізняються потужним акумулятором.

Купити електронну сигарету можна практично на кожному кроці, проте зважайте на якість та перевіреного виробника. Успіху у виборі!


Поделитесь в соцсетях: