Глава українського Уряду Микола Азаров наказав посилити контроль, а також вчасно реагувати на випадки знущань над тваринами. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Кабінету міністрів України.

«Прошу взяти під особистий контроль питання про запобігання знищення бездомних тварин, їх ветеринарного обслуговування, підвищення рівня громадянського розуміння з питання гуманного поводження з тваринами» - говориться у повідомленні Прем’єр-міністра.

Взяти під контроль цивілізоване вирішення проблем бездомних тварин Микола Азаров доручив Міністру екології та природних ресурсів Олегу Проскурякову, Міністру освіти та науки Дмитру Табачнику, Міністру аграрної політики Миколі Присяжнюку, Мініістру внутрішніх справ Віталію Захарченко, Міністру регіонального розвитку, будівництва житлово-комунального господарства Генадію Темнику, голові Державної ветеринарної та фітосанаторної служби Володимиру Горжеву та іншим посадовцям.

Про результати своєї роботи у цьому напрямку голова Кабінету міністрів зобов’язав повідомляти щомісячно.

Нагадаємо, проблема жорстокого ставлення до бездомних тварин та їх навмисного знищення в останній час досить часто піднімається серед вітчизняних ЗМІ, а також у зверненнях зоозахисних організацій та громадян.


Поделитесь в соцсетях: