Німецькі фахівці з клініки "Шаріте" (Берлін) мають намір відвідати екс-прем'єра України Юлію Тимошенко та провести чергове обстеження стану її здоров'я разом з українськими медиками. Останній раз представники клініки "Шаріте" були на Україні в грудні минулого року.

Медична комісія повинна розпочати роботу вже сьогодні в Центральній клінічній лікарні "Укрзалізниці", яка знаходиться в Харкові. У складі комісії - лікарі з клініки "Шаріте" та фахівці Міністерства охорони здоров'я України. Юлія Тимошенко висловила бажання обстежуватися у спеціально облаштованій кімнаті - при відсутності у приміщенні співробітниць пенітенціарної служби під час проходження реабілітаційних заходів, і така можливість була забезпечена.

Раніше повідомлялося, що начальник Качанівської виправної колонії отримав доручення прибрати камери відеоспостереження, що знаходилися в палаті Тимошенко. 22 лютого у прямому ефірі в рамках телепроекту "Діалог з країною" Президент Віктор Янукович зауважив, що вважає зайвим здійснювати відеоспостереження за екс-прем'єром Тимошенко.


Поделитесь в соцсетях: